Sunday, April 5, 2009

mintak cuti awai2 ye kwn2...



akum sleys suma...
aku dh lama dh xtgk blog nih...
besa la cikgu awai2 thn ni bz sket...
tuk pngetahuan ampa,aku kt cni jd cikgu kadet polis...hidup aku xpnah lps dgn kadet polis..
aku bwk budak g lwn kawad aritu, tp dpt no2 ja...hangat btoi aku...
tp atlis meningkat la sket dr thn2 yg lps,yg xdak nombot lgsg...hehehe..
aku nak hbq awai2 nih,kenduri aku is on 060609...so kpd sesapa yg keja,mintak amik cuti awai2 ye...
aku xmau dgq kata xleh amik cuti sbb aku hbq lmbt..hehehe..
aku jemput semua la k...
tlg bg alamat ampa kt aku...
aku nk hantaq kad nnt...kad dh siap tp stil kt kl lg....lom p amik..
jgn risau,kad akan sampai kad ampa sblm aku kawen k..
antaq alamat ampa kt hset aku,0195143469...
aku da upload gmbr aku btunang dlu...
aritu xsempat nk upload...

11 comments:

MarD said...

hehehe...tahniah!!!
aku...alahai..aku baru je lepas beli tiket balik kg, cuti seminggu bln 5 nanti...huhuh...dapat kah aku mencutikan diri?
insyallah, klu xde project besar tgh jalan, bleh kot aku balik weekend..

SLEYS said...

aku xkira,mesti cuti yer semardhiah...
ini arahan drpd sarjan awan ...heheh

Nadia said...

alamaaaakkk aku ketinggalan lagikkk..aku balik 1st july if grad la kan..uuuuu pape pun, awan dok ataih pelamin tuh jgn lupekan aku..hehehehee congrats!! nanti aku sampai aku p melawat ang

MarD said...

uuu...insyallah...
lambat lg kan...
hehehe...
dah pilih baju kar?
warna tema ang apa weh?
ang pakai gaun dak?
hehehe...

SLEYS said...

wahahah...
aku besala stil ngn warna kuning aku la....
tp ampa pakaila warna pink kalu blh la...
ala put,ang xblh mai ka...sedih aih...
dh la aritu aku xleh p kenduwi ang...
mard,aku xpakai gaun pun...aku tradisisonal sket...hehehe..

Nurul said...

oho....
tahniah sarjan awan..
aku...kalo xkena masuk pulao minggu tu, akan sampai lah...
kalo x, aku kirim hadiah ja la ye..
huhu...

SLEYS said...

tq2 nurul huda...hehehe...
ang pun dh xlama dh latu...
weh nurul huda,ang mesti kna mai...
aku dh la lma dh xjumpa ampa nih...
adjust ek bg leh mai gak...
leh amik gmbq ramai2 nnti...

WaReMoN said...

6.6.2009??? Rasanya aku xdak apa2 kot time tu..ala, lagipun 6.6.2009 adalah hari sabtu..xdak masalah punya, insyaAllah ;)

SLEYS said...

bgus2 emon...bg kt aku almat wahai kwn2 aku sekalian...
aku nk antaq kad...
xsempat nk p antaq kt umh nnti...

SLEYS said...

perghh..lama gila aku x bukak blog nih! nasib awan buzz aku dkt ym, btw, congrats awan..060609 aku mmg dah kat kedah..nak ajak aku pi spa ka..mandi lulur pengantin ka..apa ka.. roger ja okeh..tp jumaat sabtu jer la free..hr lain kena ngajaq la.. neh nak update sket.. aku currently dok keja dkt the garden lagi.. 29 @ 30 ni baru balik lok staq..dok packing barang2 sket2...haih... padangan ku kaburrrr..... bilalaaa nak sampai turn aku pulak nihh...????

-yunique-

SLEYS said...

sabaqla cik yuni oiii...
nanti sampaila turn ang tuh...
bagi jln kt kak ang dlu k..
xpun ang buat ja skali ngn kak ang...lg jimat...heheheh

~awan~