Saturday, March 14, 2009

request again!!!

dear mard put ude @ who ever yg ada recipe best!

aku nak recipe puding yang best... sapa ada?? ermmpph... puding yg ada cheese kaa.. caramel ka..choc ka...yummy!!!

mardd... nak recepi puding yg aku makan 10 bekas hr tu tuuhh ( sounds sgt gorgon kan?)...bole laa..bolee laaa!! lapaq puding itew sekaranggg....!!!!!

tima kasih kawan2

-yunique-

2 comments:

MarD said...

disebabkan aku malas nk type kan darling, aku bg link ke blog kak ipar aku yg sulong je la...tp aku xbuat smua menda mcm dlm resepi dia utk yg ang mkn 10 bekas ari tu... aku buang lapisan ada kek ngan lapisan yogurt...aku buat 2 lapisan je...pemalas kan..hehehe...ang tgk recepi peach triffle dlm blog ni ok..ang scroll ke bwh je...

http://mothercooks.blogspot.com/search/label/DESSERT

Nurul said...

hehehe...aku xbrapa gemor puding...
so xdak resipi la cik yunie...
tp kalo ang try yg kak ipaq mard punya tu, mmg best...